ΠΕΛΙΤΙ

Το Πελίτι στις Πρέσπες

Εκτύπωση
PDF

Ολοκληρώνοντας την εαρινή μας περιήγηση σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας Περιβάλλοντος, η Τοπική Ομάδα Πελίτι Νομού Κοζάνης συνδιοργανώνει

οικονομικός υποστηρικτής

Εκτύπωση
PDF

Αγαπητέ φίλε-η αν θέλεις μπορείς να γίνεις οικονομικός υποστηρικτής του Πελίτι, δίνοντας μας την δυνατότητα έτσι να συνεχίσουμε το έργο μας καλύτερα. Το Πελίτι έχει την ανάγκη για οικονομική υποστήριξη και γι' αυτό δημιουργήσαμε τους "οικονομικούς υποστηρικτές" όπου με την ελάχιστη συνδρομή των 20 ευρώ θα λαμβάνετε: την ετήσια έκδοση "Κατά τόπους αγροκτήματα..." κυκλοφορεί το 13ο τεύχος

Μοναδικές και ιστορικές στιγμές

Εκτύπωση
PDF

Αγαπητοί φίλοι

Αυτό το διάστημα στη χώρα μας ζούμε μοναδικές και ιστορικές στιγμές. Ζούμε μεγάλες αλλαγές που είναι για όλους μας πρωτόγνωρες. Στιγμές που γράφουν ιστορία.

Το Πελίτι (www.peliti.gr) ξεκίνησε τις δράσεις του το 1995 χωρίς να έχει καθόλου χρήματα, αυτά τα 20 χρόνια (1995-2015) το Πελίτι κατάφερε να υλοποιήσει δράσεις χωρίς να έχει χρήματα ή με λίγα χρήματα. Οργάνωσε εξερευνητικές αποστολές, ομιλίες, εκδηλώσεις, επισκέψεις σε σχολεία, λαχανόκηπους κ.λ.π. Όλα ξεκινούσαν ως ιδέα και μέσα από τη διάθεση την αλληλεγγύη και την αγάπη κατάφερναν να υλοποιούνται.

Αυτή είναι η συνταγή για να καταφέρουμε να συνεχίσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια, είναι καιρός να αυξήσουμε την αλληλεγγύη μας, τη συνεργασία μας, και βασικά να ανοίξουμε την καρδιά μας προς τον συνάνθρωπό μας.

Θα κλείσουμε με το ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη

Σπόροι της Ελευθερίας

Εκτύπωση
PDF

Θεματική ομάδα του Πελίτι για τα αγροτικά ζώα

Εκτύπωση
PDF

Αγαπητοί φίλοι

Από σήμερα 12/6/2015, ξεκινάει τις δράσεις τη η θεματική ομάδα του Πελίτι για τα αυτόχθονα αγροτικά ζώα.

Τα αγροτικά ζώα ήταν πάντα στο ενδιαφέρον του Πελίτι. Καταγράφαμε εκτροφείς αγροτικών ζώων, φέρναμε σε επαφή τους κτηνοτρόφους κ.λ.π.

Τώρα όμως έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για να δημιουργεί μια θεματική ομάδα που θα ασχοληθεί με αυτό το θέμα και να πάμε ένα βήμα μπροστά.

Την ομάδα συντονίζει ο Λευτέρης Ελευθεριάδης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο info(*)peliti.gr αντικαταστήστε (*) με @

Ευχόμαστε καλό δρόμο στο Λευτέρη.

Για το Πελίτι

Παναγιώτης Σαϊνατούδης