ΠΕΛΙΤΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΒΛΙΩΝ

Εκτύπωση
PDF

Παρακαλείται ο :

 Ταντήρας Γεώργιος να επικοινωνήσει μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   και να μας δώσει τα στοιχεία του ώστε να λάβει το βιβλίο "Κατά Τόπους Αγροκτήματα"

Ευχαριστούμε

Για το Πελίτι

Μπόσκου Πασχαλία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκτύπωση
PDF

ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΟΛΑΩΝ

(Κ.Π.Ε. Μολάων)

Μολάοι   20-9-2014

Τηλ: 2732024175, Fax:2732023158

Mail:kpe-molaon@sch.gr

Site:www.kpemolaon.gr

Blog:www.kpemolaon.blogspot.gr

                                                                                            

ΗΜΕΡΙΔΑ:

Φθινοπωρινή γιορτή ντόπιων σπόρων –

Ενημέρωση και ανταλλαγή

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 11.00 π.μ.

Δεύτερη συνάντηση του Πελίτι Δράμας

Εκτύπωση
PDF

Δεύτερη συνάντηση του Πελίτι Δράμας την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014,στο κτήμα του Στέλιου Λαζαρίδη, στα Κουδούνια Δράμας, στις 6 μμ.

οικονομικός υποστηρικτής

Εκτύπωση
PDF

Αγαπητέ φίλε-η αν θέλεις μπορείς να γίνεις οικονομικός υποστηρικτής του Πελίτι, δίνοντας μας την δυνατότητα έτσι να συνεχίσουμε το έργο μας καλύτερα. Το Πελίτι έχει την ανάγκη για οικονομική υποστήριξη και γι' αυτό δημιουργήσαμε τους "οικονομικούς υποστηρικτές" όπου με την ελάχιστη συνδρομή των 20 ευρώ θα λαμβάνετε: την ετήσια έκδοση "Κατά τόπους αγροκτήματα..." κυκλοφορεί το 13ο τεύχος

Μια νέα σελίδα στην ιστορία του Πελίτι

Εκτύπωση
PDF

Αγαπητοί φίλοι του Πελίτι.

Σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, κλείσαμε το γραφείο του Πελίτι στο Παρανέστι Δράμας με σκοπό να ανοίξουμε νέο γραφείο στην πόλη της Δράμας. Δύο ήταν οι βασικοί λόγοι που μας οδήγησαν να πάρουμε αυτή την απόφαση: α. το οικονομικό, δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάγια έξοδα του γραφείου και β. το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό να κρατήσει το γραφείο.