ΠΕΛΙΤΙ

Γιορτή σπόρων στη Νυρεμβέργη 14/2/2015

Εκτύπωση
PDF

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Σας γράφουμε από τη Γερμανία (ο Παναγιώτης Σαϊνατούδης και το μουσικό σχήμα ΝΑΜΑΣΤΕ).

Ήρθαμε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας καλεσμένοι από τον Μάρτι και την Μπάρμπαρα Κέλλερ για να συμμετάσχουμε στη γιορτή ανταλλαγής σπόρων (14/2/2015)  που οργάνωσαν στη Νυρεμβέργη ως παράλληλη εκδήλωση της BIOFACH 2015.

ΦΟΡΟΥΜ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Εκτύπωση
PDF

 "Ευημερία χωρίς ανάπτυξη: προτάσεις για έναν άλλο κόσμο από κοινού"

.     Αθήνα, Πολυτεχνείο, αμφιθέατρο Γκίνη, 20-22 Φεβρουαρίου 2015

Συσκευασίες Σπόρων

Εκτύπωση
PDF

Aγαπητοί φίλοι,

Ξεκινάμε και φέτος τις προετοιμασίες για την 4η Γιορτή Ανταλλαγής Ντόπιων Ποικιλιών που θα γίνει στις 29 Μαρτίου 2015 στον Πύργο του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Βασική δράση προετοιμασίας θα είναι η συσκευασία Σπόρων που θα διατεθούν την ημέρα της Γιορτής. Θα βρεθούμε λοιπόν την Κυριακή 1η Μαρτίου στο Δημοτικό κατάστημα του Πύργου, από τις 10.30 το πρωί ως τις 4.00 το απόγευμα για την πρώτη συσκευασία.

Η δεύτερη θα γίνει την Κυριακή 15 Μαρτίου στο Ηράκλειο σε χώρο που θα σας ανακοινώσουμε με επόμενο μήνυμα.

Παρακαλούμε, όσοι έχετε καλλιεργήσει ντόπιους σπόρους από δείγματα που παραλάβατε σε προηγούμενες Γιορτές ή από άλλη πηγή και διαθέτετε κάποια ποσότητα προς διανομή να τους φέρετε τις ημέρες αυτές να τους συσκευάσουμε.

Ακόμα και να δεν έχετε σπόρους αλλά θέλετε να βοηθήσετε, ελάτε να στηρίξουμε και φέτος τη δράση αυτή.

Τοπική Ομάδα ΠΕΛΙΤΙ Ηρακλείου.

οικονομικός υποστηρικτής

Εκτύπωση
PDF

Αγαπητέ φίλε-η αν θέλεις μπορείς να γίνεις οικονομικός υποστηρικτής του Πελίτι, δίνοντας μας την δυνατότητα έτσι να συνεχίσουμε το έργο μας καλύτερα. Το Πελίτι έχει την ανάγκη για οικονομική υποστήριξη και γι' αυτό δημιουργήσαμε τους "οικονομικούς υποστηρικτές" όπου με την ελάχιστη συνδρομή των 20 ευρώ θα λαμβάνετε: την ετήσια έκδοση "Κατά τόπους αγροκτήματα..." κυκλοφορεί το 13ο τεύχος