Πελίτι

Νομικό πρόσωπο του Πελίτι

Εκτύπωση
PDF

Αγαπητοί φίλοι για όσους δεν το γνωρίζουν το Πελίτι ξεκίνησε το 1995, από τον Παναγιώτη Σαϊνατούδη. Απόκτησε νομική μορφή το 2003, αστική μη κερδοσκοπική εταιρία. Η γη του Πελίτι, που βρίσκεται στο Μεσοχώρι Παρανεστίου ανήκει στο Πελίτι, (στο νομικό πρόσωπο) όπως επίσης και η οικοδομική άδεια για το "σπίτι των σπόρων" έχει εκδοθεί στο νομικό πρόσωπο του Πελίτι. Όλη η περιουσία, κινητή, ακίνητη, λογότυπα, εκδόσεις, κ.λ.π και ότι άλλο θα δημιουργηθεί από το Πελίτι, ανήκουν στο νομικό πρόσωπό, ανήκουν στο Πελίτι.

Καλές σπορές, καλές σοδιές για το 2015

Εκτύπωση
PDF

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, αγάπη, συνεργασία καλές σοδιές και σας περιμένουμε να ανταμώσουμε στις 18 Απριλίου 2015 στη γη του Πελίτι για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 20 χρόνια σποράς ονείρων.

Προς αποφυγή παρξηγήσεων

Εκτύπωση
PDF

Αγαπητοί φίλοι

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ως εκπρόσωποι
του Πελίτι μπορούν να μιλήσουν μόνο οι συντονιστές του. Μπορείτε να
δείτε στη σελίδα του Πελίτι πια άτομα είναι συντονιστές των ομάδων και
μπορούν να μιλήσουν στο όνομα του Πελίτι ή να οργανώσουν εκδήλωση.

Μια νέα σελίδα στην ιστορία του Πελίτι

Εκτύπωση
PDF

Αγαπητοί φίλοι του Πελίτι.

Σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, κλείσαμε το γραφείο του Πελίτι στο Παρανέστι Δράμας με σκοπό να ανοίξουμε νέο γραφείο στην πόλη της Δράμας. Δύο ήταν οι βασικοί λόγοι που μας οδήγησαν να πάρουμε αυτή την απόφαση: α. το οικονομικό, δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάγια έξοδα του γραφείου και β. το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό να κρατήσει το γραφείο.